donderdag 31 maart 2011

Geuren en kleuren in de (voor)tuin


O wat kijk ik uit naar het weekend! M'n handen jeuken om zaterdag in het zonnetje in de tuin te gaan spitten. Omdat ons 10-jarige konijn "The Furmenator" nog vrolijk en vrij rondhopst in de achtertuin en alles opeet wat los en vast zit zal hier niet veel aan gebeuren. Zolang we nog van Nijnemans gehobbel kunnen genieten doen we het daar wel mee :)

Wel staat de voortuin op het programma, eerst de deprimerende iele denneboom van de vorige bewoners eruit en er een leuk (olijf)boompje voor in de plaats zetten. Dan wat mooie planten en bodembedekkers erbij en het is een stuk vrolijker thuis komen.

Veel inspirerende plaatjes van voortuinen kon ik niet vinden, maar de onderstaande foto's gaven mij wel fijne tuinkriebels, jou ook?

Plaatjes: Pinterest.com

3 opmerkingen:

 1. zucht... wat een heerlijke plaatjes!
  mijn handen jeuken ook, maar die blijven nog wel even jeuken denk ik ha ha Heb inmiddels wel ff wat leuke gekleurde plantjes enzo in potten gedaan, maar voor de rest wil het er nog maar niet van komen :( Jij alvast heeel veeel plezier!! Maak er wat moois van :D Kom ik snel kijken, jeeee xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, prachtige foto's!
  Krijg er zin van om onze tuin aan te pakken en gezellige tuinspullen er in te zetten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Veel plezier in de tuin dit weekend, het wordt heerlijk weer!
  Prachtige plaatjes inderdaad!

  BeantwoordenVerwijderen