dinsdag 31 mei 2011

Chillen in een hangmat


Jaaah we hebben de jetleg overwonnen (na 17 uur achter elkaar slapen!!) en zijn nu niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk weer terug uit Costa Rica, maar wat was het super geweldig! We hebben ontzettend veel dieren gezien; wilde dolfijnen, kolibri's, toekans, luiaards, slangen, bananenspinnnen (deze heb ik met m'n ogen dicht bekeken) apen en nog heel veel meer. We hebben boven het regenwoud gereisd hangend aan touwen (best eng maar wel een ervaring die je nooit meer vergeet) en ontzettend veel mooie wandelingen gemaakt.

Hier en daar uiteraard ook wat aan souvenirshoppen gedaan ter ondersteuning van de plaatselijke bevolking ;-) alwaar hiervan boven het resultaat; armbandjes en een ketting gemaakt van noten gekleurd met blaadjes, wat kleine vondsten van het strand waaronder een noot in de vorm van een hartje, verder een kokosnoot-toekan, schildpadje en een heerlijk cd'tje met Costaricaanse zomerse muziek die ik kan beluisteren in de nieuwe hangmat...met m'n eigen wilde dieren de poessies en konijn waan ik me dan nog in een mooi warm land heel ver van hier.....

1 opmerking:

  1. Hoi!

    ik zie dat jij er ook een aardige reis op hebt zitten! Costa Rica staat ook nog op ons lijstje. Geniet maar lekker na in je hangmat (ik zal duimen dat de regen wegblijft)!

    Groetjes! Evy

    BeantwoordenVerwijderen