dinsdag 15 november 2011

Een blije dag!


Vandaag net op tijd eraan gedacht om het formulier mee te nemen om m'n *ahum* "Blije doos" op te halen want ik ben zwanger! Een wondere wereld van verloskundige bezoekjes, kinderwagens, Maxicosy's, zwangerschapsolie- en broeken is voor me open gegaan. Waarvan de laatstgenoemde een is waar ik vast nog vele toekomstige kerstdiners blij mee ga zijn, want MEN wat zitten die broeken heerlijk!


Alle lieve kaartjes en cadeautjes heb ik op de babykamer-to-be uitgestald om alvast een plekje te hebben om stil te staan bij wat er allemaal voor wonderlijks gebeurt in m'n buik.


9 December gaan we hopelijk zien of het een jongen of een meisje is en kan ik beginnen met shoppen voor de babykamer. Baby krijgt in ieder geval een Billy boekenkast want die past nergens anders in ons huis. Gelukkig heb ik al jaaaaaren onmisbare kinderliteratuur in huis als 'Rupsje Nooitgenoeg' en 'De mol die wil weten wie er op z'n hoofd heeft gepoept' waardoor een boekenkast vast prima kan op 'n babykamer, toch?!

3 opmerkingen:

 1. Wat een bijzonder goed nieuws Lucy..
  gefeliciteerd!
  Mooie datum 9 december is mijn middelste ook geboren.
  Geniet nog even van de laatste lootjes!
  (en de mol die op zijn kop is gepoept is hier echt stuk gelezen)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. (nogmaals) gefeliciteerd!!!
  Fantastisch he, een nieuw leven.. en dat in je buik!! Ik blijf het wonderlijk vinden :)
  Ga je het ook met ons delen als je in december weet wat je draagt?? ;) (ben heel nieuwsgierig!)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bedankt voor de felicitaties! Even ter verduidelijking, 9 december heb ik de 20 weken echo en ik ben eind april uitgerekend :) Ik maak er geen geheim van als we weten wat het is, veelste leuk om zo lang voor me te houden ;)

  BeantwoordenVerwijderen