dinsdag 31 januari 2012

Tante Brocante


Geloof dat bloggen er deze januari maand helaas bij ingeschoten is. Ben dan ook drukkerdedruk bezig geweest met het hele babygebeuren en dan met name speuren op internet naar babykamermeubels. Had geen idee dat ik mezelf een bijna onmogelijke opgave had gegeven door een brocante kledingkast te wensen die groot en demontabel is zodat deze de trap op kan in ons huis. Gelukkig is het uiteindelijk gelukt bij Tante Brocante in Putten en het JOEHOE YESSSSS!!!-moment was dan ook groot!


Tante Brocante vind ik echt een geweldig winkel, heel veel leuke en mooie spullen voor een redelijke prijs. De winkel is ook super sfeervol ingericht (zie foto's).

Via internet bij Cedante in Den Haag ook een 100 jaar oude kommode gevonden en via good old Marktplaats een lief ledikantje wat manlief nog gaat schuren en verven. De gordijnen gaan we vanavond ophangen, dit weekend de muur afschilderen en de kast in elkaar zetten en zo hoop ik volgende week m'n veelal gekregen schattige babyspul uit te kunnen stallen in de kamer.


Bij Tante Brocante overigens ook dit geweldige fotoboekje op de kop getikt van het merk Appeltree, speciaal voor foto's van je poezehuisdier, hoe briljant is dat :)

1 opmerking: