zondag 19 september 2010

Things I love(d) this month

September... vorig jaar zat ik in Italië, ook niet verkeerd maar ben toch blij dat ik dit jaar een van mijn favoriete maanden weer kan beleven. Ik hou van de herfst; wandelen over de hei of in het bos tussen de bomen die al hun mooie herfstkleuren krijgen terwijl af en toe de zon schijnt en nog heerlijk warm is. Hier dan een aantal foto's van dingen die mij deze mooie maand blij maakten :)

Op de jaarmarkt Vera helpen met verkopen van haar geweldige zelfgemaakte spulletjes. De kraam zag er super uit, was trots op m'n vriendinnetje!


Hier een stukje van m'n hobbykamer. De interieursticker zit op de muur, heerlijk dromerig en fleurig en een ware inspiratiebron! De kamer is nog steeds een 'work in progress' maar beetje bij beetje wordt 't meer mijn plekje.


Blij met m'n gloedjenieuwe IKEA bureaulamp


Vorige week eindelijk de pootjes gekocht die onder m'n letterbak moeten...euh, nu ze er nog onder schroeven.


Geweldige doosjes van de Xenos!


en dingendoosje voor m'n gevonden (zomer)schatten


De hei is bij ons op fietsafstand, prachtig op een zonnige dag


Wat me vorig jaar niet is gelukt is deze maand wel gelukt, een rode paddestoel met witte stippen vinden *jeuh*


Eindelijk 'n yogamatje gekocht en heb m'n eerste drie lessen er al op zitten. Heerlijk even niet met je hoofd maar met je lijf bezig zijn. Ook poes wordt er errug relaxt van!


Ieder jaar weer schattig, konijn die z'n wintervacht krijg en er als een overgeknuffelt votje bijloopt *lief*


Nog net op tijd wat hortensiabloemen afgeknipt uit m'n tuin.Geniet nog maar van de laatste weken van september! Liefs Lucy

4 opmerkingen:

 1. Wat mooi allemaal! 'k Wist niet dat ze bij Ikea zo'n mooie bureaulamp hadden. Hortensia's binnen zetten, totaal vergeten te doen tot ik het bij jou zag! Zal ik ook nog doen dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dankjewel! De bureaulamp hebben ze pas, weet niet meer wat de prijs was maar was echt niet duur voor zo'n grote lamp. Zeker een aanrader dus! Succes met je hortensia's ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hi lief dinnetje!

  Leuk om je lijstje te lezen! Ik vond het ook heel gezellig dat jij bij mijn (eerste) marktervaring aanwezig was xD Ik moet nodig nog even wat snoei en knipwerk verrichten in de tuin (de planning is om dat deze week te doen!) Mijn tuin heeft dit jaar heel vreemd in bloei gestaan moet ik zeggen, de ene hortensia bloeit al even maar de ander bloeit pas net ha ha Wij kunnen ook onze druifjes eraf halen, leuk! Vorig jaar hadden we heel veel last van merels, nu helemaal niet!

  De muursticker vind ik echt super en ook die witte mandjes blijven geweldig ❤

  Ik zie je in ieder geval zondag!! Heb er zin in!! XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey wat grappig, ik heb vorige maand precies dezelfde vaasjes gekocht in een winkeltje in Amersfoort.
  Mooi zijn ze hè?
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen