zaterdag 2 oktober 2010

Woonbeurs 2010 - VT Wonen


Vorig weekend een heerlijk dagje doorgebracht op de Woonbeurs in Amsterdam. Het leukste vind ik altijd de 3 huizen van VT Wonen, Ariadne en Home & Garden. Ook dit jaar waren deze erg mooi waarbij ik het VT Wonen huis het meest origineel vond. Ze maakten veel gebruik van een donkere basis met daarbij primaire kleuren waardoor het een vernieuwend en sterk 'huis' is geworden. Hieronder wat fotootjes van het VT Wonen huis:

Fantastische atelierruime:Lounge ruimte met verschillende blauwtinten en hier en daar wat goud:De keuken met gewaagde donkere wanden en plafond waardoor de gekleurde accessoires er extra uitspringen:


De slaapkamer met stoer zelfgemaakt houten wandmeubel als nachtkastje. Een gebreide sprei op bed voor de winter lijkt me wel wat, wel graag met lief uilenkussentje :)
De takken met breisels had ik vorige jaar ook op de Elle woonbeurs beurs gezien maar desondanks zou ik ze graag in m'n huis hebben staan om een saai hoekje op te fleuren:

2 opmerkingen:

  1. Wauw, mooie muur met die gekleurde vakken!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja gaaf hè, doordat het grote vlakken zijn in groen wordt het ook helemaal niet onrustig ofzo. Leuk ideetje voor thuis ;-)

    BeantwoordenVerwijderen