zaterdag 12 maart 2011

Ieniemienie


Gister was ik heerlijk vrij, ik had een aardig to-do lijstje van wasjes draaien tot rijbewijs verlengen en was druk in de weer. Op enig moment viel het me op dat onze kleine poes 'Plien' al een tijd niet achter me aan was gelopen. Normaal is ze tijdens het 'was & strijk-proces' continue bij me om in lege wasmanden te springen, sokkenbollen te confisceren en kleren met touwtjes aan te vallen.

Toen ik in de woonkamer kwam zag ik een hefig geconcentreerde Plien door het raam naar de tuin staren.


Ik kon mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen en ben ernaast gaan liggen. Het enige dat ik zag was een gevallen vetbol voor de vogeltjes maar al snel floepte er iets anders voorbij....een heel schattig klein muisje! Tot 's avonds laat is hij (samen met dubbelgangers?) bezig geweest de bol te verorberen.

Vanmorgen was de bol dan ook helemaal verdwenen. Hoop dat vandaag de zon weer net zo schijnt als gisteren en ik met een trui aan nog even lekker in m'n tuin kan zitten en de laatste vetbolletjes van dit jaar in de bomen kan hangen, 'ns kijken of ieniemienie ze daar ook kan vinden...

2 opmerkingen:

 1. Ach lief,
  maar goed dat
  poes Plien acter het raam zat!
  Geniet van t weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. grappig :P ieniemienie nog gezien?? Lekker he dat de temperatuur steeds meer omhoog gaat en de lente in de lucht hangt! Ik heb zo'n zin om weer naar het tuincentrum te gaan om ff viooltjes te halen, misschien morgen ;) fijne zondag & dikke knuf!!

  BeantwoordenVerwijderen