dinsdag 10 augustus 2010

Wauw!


Helemaal geweldig vind ik deze inrichting. Heb sowieso een zwak voor dergelijke banken, heerlijk lounchy en lekker kleurig. De vele leuke kussentjes, verschillende kleden op de vloer en de mooie spiegel zijn ook prachtig.

Ik zag deze interieurfoto tijdens het zoeken naar plaatjes voor m'n eindopdracht van m'n studie. Hmm nog 1 week om een mega eindopdracht af te krijgen, fulltime werken omdat m'n collegaatje op vakantie is en morgen 2 poessies van bijna een jaar ophalen. Beetje (te) drukke tijden zijn het wel... We zijn natuurlijk wel superblij dat we morgen eindelijk onze poessies op mogen halen bij de dierenbescherming Amersfoort. Zijn twee heerlijk knuffelige en speelse zusjes van bijna 1 jaar :)

Goede tijden breken aan, straks klaar met m'n studie en hoe leuk het ook was, ik ben toch opgelucht want achteraf was het toch wel erg lastig te combineren met een drukke baan van 4 dagen. Als ik straks vrij ben hoef ik lekker niet meer aan de studie, en heb ik eindelijk tijd om meer creatieve dingen te gaan doen!

2 opmerkingen:

 1. Hoi hoi! Super veel succes met de laatste loodjes van je opleiding!
  En hoe gaan je poezebeesten heten? Straks wel ff laten zien hoe ze er uit zien he!

  Groetjes Annemieke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, geweldige zitkamer!

  Succes nog met je studie!

  BeantwoordenVerwijderen